Susu formula sedap

Hi mommies! Ada suggestion tak susu formula sedap untuk bayi 2 bulan? Anak saya macam tak selera sangat nak minum susu, dia minum sikit je, 2oz macam tu, normal ke bayi 2 bulan minum banyak tu je? Risau jugak. Sekarang minum frisolac AR, dulu minum anmumlac. Thank you in advance#SeriusTanya

2 Các câu trả lời

normal ..baby 2bulan biasa mnum 2-3oz ..kalau tak selera baby tkkan mnum langsung

normal je 2m minum 2-3oz sehari. ikut demand dia. as long cukup dalam 28oz gitu