SAKIT PINGGANG

Hi mommies, saya nak tanya ada tak pengalaman macam saya, sakit pinggang sangat sangat sampai mengalir air mata, kadang tu sampai peluh peluh saya tahan sakit. Tapi sebelah kiri je. #23weeks

2 Các câu trả lời

saya belah kanan. dari awal pregnancy sampai sekarang. cuma sekarang dah kurang sikit. Dr kata maybe sbb kita banyak duduk lama kat office atau kerja kuat. saya masa baring atau malam baru rasa sakit tu. Siang kalau baring tu sikit2 je

tak pernah. tapi better awak pergi jumpa doktor