Keliru dengan keputihan

Hi mommies. Saya nak minta pendapat. Saya baru masuk 7minggu dan ini baby first saya. Tapi saya agak keliru sebab saya mengalami keputihan yg pekat dan warna mcm putih susu. Tapi saya takde alami kegatalan, sakit semasa kencing, ataupun ada bau. Apa pendapat mommies semua ye? Saya perlu terus refer doktor ke?#pleasehelp

1 Trả lời

Banyak tak? Try makan plain yogurt hari2, kurangkan yg manis2, banyakkan minum air masak

3y trước

Tak banyak pun. Sikit je. Dan tak kerap pun keluar. Ok sis. Tq✨