Pedih ulu hati

Hi mommies, saya mengalami pedih ulu hati. Sebab saya semalam terrrrrbabas waktu sahur…. Tapi saya cuba untuk puasa n alhamdulillah okayy. Tapi lepas je berbuka, bahagian dada macam sakit gitu. Bila baring juga sakit..🥺 biasa mommies rawat mcm mana ya ? #firstmom #pleasehelp #jangankecamjustbertanya

1 Trả lời

Saya bila kena pedih ulu hati tu saya minum air suam. Alhamdulillah menjadi untuk saya. Seeloknya awak cuba untuk tidak terbabas. Dada awak sakit sebab acid reflux dah naik ke atas. Bila perut kosong diisi dengan makanan acid tu akan naik ke atas. Lebih lebih lagi untuk ibu mengandung memang mudah untuk kena begitu.