Sakit mencucuk

Hi mommies. Saya #firstbaby kandungan 6w4d. Lately saya sering rasa sakit mencucuk dekat bawah pusat sebelah kiri. Sekali dengan sakit pinggang belah kiri juga. Kanan tak sakit pun, kerap juga la datang sakit mencucuk tu. Ada ke yang pernah mengalami nya macam saya. #firstmom

1 Trả lời

sama macam saya dulu 🥲 kalau sakit pinggang terlampau extreme jumpa doc ye… sebab ada kemungkinan baby tak menjadi 😌 Saya dulu gugur… Better scan tgok kandungan menjadi atau tak…

2y trước

Selagi takde bleeding InshaAllah okay je tu… Yang penting kena scan untuk awal kehamilan. Check masa ada kandung dalm rahim / baby menjadi @ tidak / heartbeat ada @ tidak 😃