Boleh ke puasa pada 1st Trimester

Hi mommies. Saya first time pregnant, dan saya baca yang 1st trimester sangat penting, so bahaya kalau puasa. Jadi, apa pendapat mommies semua tentang berpuasa pada waktu 1st trimester ni? Saya tak kisah kalau tak puasa, cuma nak tanya pendapat mommies semua. Mungkin ada yang berpengalaman.

7 Các câu trả lời

sy tak puasa sbb alahan teruk.. apa2 pun tak masuk.. pa lg kalau besahur nk paksa makan tu mmg tak leh masuk. 😔

1y trước

takpe mommy, saya pun sama macam tu. nanti kita ganti puasa ya. yang penting kandungan sihat ♥️