Risau Overdue

Hi mommies.. saya esok dah due (30/11).. Tapi baby masih syok duduk dalam perut.. x de tanda2 nk bersalin lagi.. kepala Baby dah memang Kat bawah.. apa Perlu saya buat ye? Berjalan, jalan itik & segala exercise dah buat semasa 38w lagi😅 saya dah risau 😭 #firstbaby #40weeks #pleasehelp

3 Các câu trả lời

jangan risau sis . bertenang . sy pun baru bersalin bulan ni . overdue 41minggu 2 hari . alhamdulillah baby sihat ..serah diri ke hospital terus induce baloon .. esoknya petang dah bukak 4 cm 5 cm terus tolak labour room .. malam kul 10 dah bersalin . Alhamdulillah ... sis tenang tenang je ye . jangan risauu .yg penting baby kat dalam tu aktif dan sihat 😊

samala sye pun overdue 40 minggu 3hari nnti serah diri 1 hb,mudah mudahn di permudahkn urusan sye dan ibu yg bakal bersalin..

overdue tu pkara normal je. sy bsalin overdue bby alhamdulillah sihat saja.