Paha dan pinggang ngilu

Hello Mommies . Saya due date 25/9 ni tp xde tanda2 lgi nak bersalin . Anyone ada tips x supaya bersalin awal . x tahan pinggang dan paha sakit + ngilu setiap mlm 🥺. dh 2 mlm x dpt tdr sbb perut asyik mngeras je tp xde sakit 😕 #firstmom #bantujawab

3 Các câu trả lời

saya due date 23/9, sama jugak lgsg xde tanda apa2, cuma sakit celah kangkang je huhu, kalau boleh nk mntk induce terus bila smpai edd nnt tp tktau la dr akn kasi ke x 😂

4d trước

itulah, hritu tnya dr, kalau smpai edd xkuar, dr extend seminggu lagi.. kitanya dh xlarat, mmg plan nk serah diri wktu edd tu, xnak dh extend2 😂

saya 24/9 due date . baby masih lagi nak duduk dalam . sekarang pon sakit celah kelengkang bila berjalan . dari semalam sampai harinih 5 ke 6 kali ke toilet

5d trước

samala sis , kerap sgt ke tandas

bersama suami