demam on off trimester 1

Hi mommies! saya demam on off. dah minggu ke 6 setakat ni 3 kali demam. latest demam sbb urine infection tapi tak serious, dr bagi antibiotiocs. normal ke utk pregnancy trimester 1? ada tak yg macam saya? #SeriusTanya #firstmom

1 Trả lời

normal sis sebab badan baru nak adjust dengan kehadiran janin. jd hormon pun tak stabil dan ganggu immunity mommy

1mo trước

thank you so much for your comment mommy dayang 🙏🏻. lega kalau normal. whewww