upt positif tapi bleeding

hi mommies.. saya dah cek upt sebelum ni semua positif. guna clearblue dia tulis pregnant 1-2. harini 5w1d tapi tadi ada keluar bleeding pulak. saya confuse samada bleeding tu period atau tak. dah scan kat klinik tadi tapi doc belum nampak apa-apa sbb masih awal lagi. doc suruh dtg lagi next week. ada mommies yang pernah ada pengalaman macam ni tak? #firstbaby #pleasehelp #firstmom

3 Các câu trả lời

klauxde kluar kantung takut chemical pregnancy https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Ada nampak kantung tak sis?

Sis mcmne skrg?