due date 18/11/23

hi mommies saya dah 4 hari kena warded tapi bukaan masih 3cm senaman dah buat berjalan pun dah, tapi saya langsung takda rasa contraction hmmm ada yang macam saya ke?

8 Các câu trả lời

Ni mcm saya masa 1st pregnancy 😅 saya warded seminggu before bersalin.. setiap kali dktr nak bg balik saya turun tanda darah. Terus la warded lpastu Dr decide utk induce. Terus bersalin. Almost 2 weeks jugak la ddk hospital😂

sy due 18/11 juga semalam tpi doc bgi trikh smpai 24 aribuln kalau x bslin kena pksa bslin😩 boleh bg tips ka mommy sbb sy blum ada tnda bslin puas juga sy buat senanam 🥹ni anak first xda experience hrp cpt turun tnda

10mo trước

doa yg baik² 🥹🙏🏻

Sy sama macam awak esok dah hari ke 4 warded. Induced sbb baby kurang gerak. Bukaan 3cm juga skrg. Contraction on off. Dr decide untuk pecahkan ketuban esok 🥲

Sama mcm saya, hari ke empat warded barula bukak 4cm & tolak ke labour room utk induce drip & pecah ketuban..lahirlaa anak yg ditunggu

Sy pun due 18/11 harini serah diri.. tdi cek bukaan xde tanda bukaan.. esok induce takutnya 😭

due kita smaa . tapi takda tanda apapa lagi . cuma sakit bawah perut mcm sakit senggugut tu ja

10mo trước

masi takda apapa tanda lagi . esok 18hb dah kena suru doktor serah diri . doakan hari ni keluar tanda dan sakit kontraksi . aamiin

sy due hr ni 16/11 tapi takde tanda apa2. doktor bg ext lagi seminggu sblum serah diri.

Kawan saya pun macam awak. baby selesa dalam perut 41w. Jadi akan masuk 42w induce.

10mo trước

saya pun sama macam awak masih 3cm admit hospital jd kena seluk 3hari esok pagi baru bersalin. saya tak suka seluk kerana keluar banyak lendir darah/coklat . firstmom 🥲