baby start makan

hi mommies. .saya da start bagi makan dekat anak saya. .dia makan okay je. .tp da 2 hari dia tak mmbuang. .normal ke mcm tu. .sy bgi cair je. .tak pekat sngt pown. ,sedang elok untk dia yg baru nk start mkn. .tp dia kntut je. .prut pown lmbut. .sy jdi risau nk bgi mkn

1 Trả lời

kalau dia kentut, maksudnya usus dia okay la tu. kalau anak ada tunjuk tanda tanda meragam atau kurang sihat, boleh bawak pergi klinik ya ☺️

2y trước

alhamdulillah anak sy da mmbuang pagi nie. .tenkiuuu respond