alahan 1st trimester

hi mommies , saya berada di 1st trimester , takbole makan nasi , takbole minum air masak , takbole minum manis . rasa badan lemah sangat sekarang , asyik muntah jee . #bantujawab

2 Các câu trả lời

mkn.. mknn yg boleh kita mkn.. cthnye kalau x boleh mkn nasi gnti sumber karbohidrat dgn jenis lain.. cth nya roti ke.. pasta ke.. mkn buah2.. mkn dlm portion sedikit.. tpi kerap

cuba air masak perah lemon/limau. xboleh mkn nasi, cuba mi, pasta, oat, roti. yg penting jgn bg perut kosong nti awk dehydrated, stranded dkt hsptl