Ada ke yg macam saya?

Hi mommies, saya baru pregnant 12w5d. Lately ni terasa badan cepat sangat berpeluh n rasa extra bahang padahal dah duk depan kipas 🫠 Ada ke yang macam saya juga?

6 Các câu trả lời

Ya, saya pun 12w3d.. mmg suhu bdn terasa naik.. cepat panas.. sanggup jalan jauh semata utk dptkan aircond 😅

ya sama, panas bdn lain macam duk dpn kipas pun mcm xrasa sgt angin kipas tu peluh melencun2 keluar 😅

ohh macam tu ka, sy pun rasa panas je skrg. peluh dia luar biasa. haha

Hai. Ya pernah alami. Makin sarat lagi makin cepat berpeluh.

Saya pun mcm tu duduk dlm ekon pun rasa panas 😅

hehhehe sama la sy.. klo blh 24jam nak aircond

1y trước

waktu mengajar peluh penuh satu muka sampai tisu pun lunyai. haha