Susah tidur malam insomnia

Hi mommies, saya baru first time pregnant and kandungan dah 5weeks nak tanya normal ke lately ni setiap malam memang susah nak tidur? Letih and mengantuk tapi bila nak tidur rasa tak selesa ke kiri kanan semua tak kena stress sis 😂 any tips mommies?

1 Trả lời

apa yg sis lalui skrg. mcm yg sy tgah lalui..sy dah nak masuk 13w. mmg sngt2 sukar utk tdo.. keselesaan tu sy x dpt..tp kadang bila dah penat sngt sy tdo alaskan kain sj tnpa pakai tilam baru selesa tdo.. mgkin normal kot sis.