8 weeks pregnant

Hi mommies, saya baru check pregnancy untuk 8 weeks ni. So doktor kata heartbeat janin sihat and jantung cantik. Cuma doktor kata yang janin kecil sikit dari 8 weeks 5 days, normal ke? Risau sikit bila dengar sebab ni first pregnancy jadi tak pasti okay ke kalau janin kecil sikit dari umur kandungan.#firstbaby #firsttimemom

2 Các câu trả lời

Kandungan masih baru. Maintain je jaga pemakanan dan ubat. Kalau doc x ada ckp baby ada masalah ke apa, puan relax je.

2y trước

Thank you ♥️

kurang 5 hari normal.. lebi dari seminggu tak normal