perut kadang-kadang mengeras

hi mommies, saya baru 19 weeks. tapi kadang kadang saya rasa perut saya macam mengeras. itu tanda baby bergerak atau macam mana ya? kadang kadang mengeras sampai perut saya senget kadang tinggi sebelah kanan and mcm timbul. boleh saya tahu normal atau tidak ya? harap ada yang membantu. #firstmom #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Sy 17 weeks sy blh ase baby bergerak bile mengeras.. kdg2 die menggeliat.. sb blh ase kick die

1y trước

Kalau baring blh ase baby bergerak tuka tmpt.. dduk belah kiri atau kanan.. yg keras tu baby la..

Mcm baby bergerak je tu.

rasanya baby bergerak tu