Tips HB maintain cantik

Hi mommies, saya alhamdulillah 28w already. Sekadar nak berkongsi pengalaman, sepanjang kehamilan, hb saya tak pernah sangkut. Untuk mommies yang mungkin struggle nak naikkan hb boleh cuba cara saya sebagai ikhtiar. Saya amalkan makan pisang setiap hari or at least 3 hari sebelum appointment. Disebabkan saya ibu gdm, saya limit boleh makan pisang, besar 1/2 per day. Pisang kecil 1-2 per day. Pagi 1 and malam 1☺️ hope it helps❤️

Tips HB maintain cantik
1 Trả lời

Alhamdulillah. Terima Kasih sis atas perkongsiannya😃. Inshaa Allah, boleh dicuba ni☺️