Tak makan sayur

Hi mommies, saya ada soalan.. sepanjang pregnant ni saya memang tak makan sayur sbb memang dari kecik tak pandai makan sayur and now baby dah 30w kdg2 risau jugak sbb baby perlukan nutrien yg dlam sayur tu. Bukan tak pernah cuba, pernah. Tapi memang tak dpt masuk tekak. Kalau makan je, muntah lepastu takda selera nak makan 😅😅Ada apa apa kesan sampingan untuk baby tak rasa2 nya kalau tak makan sayur sepanjang pregnancy ni? Risau nya. #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

klau xblh mkn sayur cuba mkn ulam..ulam raja,ulam selom xde rasa...kwn sy pun jnis xmkn syur jgk,tp lps dia mkn ulam raja petik kt rmh sy 😅dia jd suka mkn ulam ..ulam raja bgus jgk utk org pregnant..

try makan spirulina

2y trước

I makan elken spirulina dulu, baby ok jugak.