Lumbar Disc Prolapse

Hi mommies, saya ada lumbar disc prolapse atau senang kata tulang belakang mati. Saya baru je nak masuk 3 bulan mengandung. Apa saya perlu buat ye sebab nak bangun sakit sangat. Duduk pun sakit sangat apa tah lagi baring. Nak bangun pun kena suami yang support. Saya nak ke klinik pun tak larat. #firstmom #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

Kalau confirmed diagnosed by specialist, puan kena jmpa doc scpt mgkn utk refer ke specialist jugak sbb ni baru 3 bulan. Trimester seterusnya lebih mnyakitkan. Cepat² jumpa doc ye supaya doc bole decide nk bg ubat apa atau treatment apa² utk pain relief. Semoga baik² shj.