Darah Nifas selepas czers

Hi mommies. Saya 35weeks & pp Type 1 & bakal jalani czer kalau uri masih tidak naik nanti. Next week doctor akan tentu kan. Soalan saya, darah nifas akan terus keluar selepas czer directly ke macam mana ya? Saya ada dengar orang kata 2,3 hari baru keluar. Mohon ibu2 yang pernah ada pengalaman czer kongsikan pengalaman please. And ada tak apa2 tips berguna yang boleh saya lakukan sebelum dan selepas operation? Dari segi penjagaan luka dan berpantang. Thankyouu! #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

saya elective czer dan tanya soalan ni pada kawan2 jugak hari tu.. diorang share lepas czer mmg terus keluar darah nifas.. mungkin bergantung pada orang jugak kot..

2y trước

Okay thankyou!