gerakkan bayi

hi mommies saya 29wks n baru seminggu start kira gerakan bayi. sblm kandungan mencecah 29wks. sy rasa gerakan bayi sgt kuat. lebih kurang seminggu sblm 28wks, sy rasa gerakan berkurang dan lemah. sampai la skrg. babynya gerak cuma jarang dan lemah. patut ka saya ke hospital? siang malam sama je..x aktif tp still gerak yg slow² n mengeras. ada ke klinik masa kandungan 28wks tp doc x kata apa². dia tgk jantung ok, then ok la katanya. pls advice mommies.

1 Trả lời

mayb bby dha jadi besar so tempat akan jadi swmpit utk bby pusing sana sini so blh jadi slow gerak and tendang jgn risau dlm 12jam bby langsung tak gerak tendang pergi terus hsptl