Ukur lilit kepala bayi 3 bulan 38cm,berat 5.5kg Baby Boy

Hello mommies saja la nak share semasa lawatan anak saya 3 bulan baru ni di kk sekali cucuk,masa part ukur lilit misi ukur 38cm tepat ngam2 x lebih daripada sepatutnya 39-40cm..jadinya dalam carta buku biru baby dikira sebagai kes follow-up,dan misi minta saya berjumpa doktor,ketika sesi dilakukan melihat perkembangan anak saya dengan beberapa pergerakan doktor kata normal cuma kena follow-up next tca.Mommies pernah tak alami situasi seperti saya ukuran x capai yang ditarget..apa mommies buat ye,atau ada berkait dengan susu ataupun persekitaran baby ke?#ingintahu #firstbaby #seriusnanya

1 Trả lời

bby sy pon dulu 3 bulan 38 cm ukur lilit kepala. nurse xckp apa pun? bby awk laki ke prempuan? ke ada beza antara jantina? bby sy prempuan.

2y trước

Ar3,berat n tinggi boy n girl ada bezanya,Baby saya boy ,itula awaknye ukur lilit kepala jarang dengar ada isu tapi pengalaman saya dengan misi in charge saya ni strict dan detail dengan perkara berkaitan ,jumpa doktor cakap mommy jangan risau just pantau je perkembangan anak.iyela jadi mader2 ni risau dia another level🤭anak first pula tu,itu yang bertanya maybe ada mommies bole share pengalaman dan bagi semangat motivasi🥰💐thank u ye awak .