Barangan newborn & ibu berpantang di JB

Hi mommies, Pls advice tempat yg murah & affordable di Johor Bahru/Skudai utk beli barangan newborn & ibu berpantang. Risau beli kat online sebab takut tak berkualiti, expensive dan maybe tak sesuai dgn badan. Sudah 31 minggu belum pack beg hospital. Pls suggest tempat di area Johor Bahru/Skudai. #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #beghospital #baranganbaby #baranganbersalin #JOHORBAHRU #skudai #ingintahu

4 Các câu trả lời

Babyshop junior ada dekat toppen, midvalley. Sleepsuit, jumpsuit murah2.. Mumnbabies Taman Daya - kedainya kecik je ya..tp best sgt2 sy suka. Brg berpantang, brg mami, brg newborn mcm diapers, diaper bag, baby gear like stroller, baby crib, botol susu etc..semua ada dlm kedai ni. Most of the items is branded tp sgt murah compare to kedai fizikal lain.

klu baju bby prefer beli kat tiktok taip ibu manja sis

6mo trước

baik sis , murah jek sis ibumanja 3psng 29 ringgit kain pun okey sngat , rezeki sy ritu dpt 5psng 59ringgit ok la

Sy area pasir gudang..beli brg baby KT fitty..

6mo trước

jauh sis anyway tq ☺️

Little Genius