Mengandung lagi

Hi mommies please help, sy baru bersalin czer anak baru 7 bulan tapi upt saya positif pagi tadi. 3 bulan dh x period still mkn pil perancang sy ingtkan normal period x teratur. Saya buntu tak tahu nk buat apa sy takut😭nk buat macam mana ni kena gugurkan ke ? Tak dosa ke? Kalau simpan selamat ke?😭tolong mommy otak sy dh kosong 😭😭

Mengandung lagi
30 Các câu trả lời

Berserah pada Allah je dear.. benda dah jadi xleh nk undur. Pasti ada hikmah. Laluinya saja dgn tenang dan sabar ya. Awk pun dah usaha mkn pil perancang tp kun fayakun nk jd jugak so xleh nk salahkan sesiapa sbb hakikatnya mmg dtg nya dari Allah. Just berdoa semoga semuanya dipermudahkan ok. No need to worry much 😊