First trimester

Mommies pernah ke alahan sampai muntah keluar darah ?? Boleh share knp n mcm mna xnak bg alahan berlarutan #seriusnanya #ingintahu

3 Các câu trả lời

Tak pernah sampai muntah darah tapi awak cuba minta ubat tahan muntah dkt farmasi, bagitau utk preggy mommy sbb kena cari yg pregnancy safe. Sy selalu sarapan cereal, lepas tu terus mkn ubat tu. Kalau tak mmg barai

kdg perut kita kosong, asid perut naik. sy 2kli preg mmg muntah sampai berdarah. tekak saya dah luka. klu teruk kk akan bg ubat muntah, bgtau nurse yg jga kita. minta nasihat jm dan doc.

Awak week brp skrg