alahan mulut pahit

mommies pernah ke ade alahan macam mulut terasa pahit .. makan rase xsedap ?? sy kerap rase mulut pahit 😭hilang nikmat makan .. rase loya je #bantusharing

3 Các câu trả lời

makan makanan yg masam² sis. sy pun lidah sllu rasa pahit. kdg limau tu sy hisap 😆 buah oren atau apa² ja, yg penting masam

1y trước

sy dah cuba.. tapi knape la lepas hbs je makan jadi balik smpai tahap nak tdo pon tpakse kemam² asam dulu kalau x asyik loya je .. 😭😭😭sedih nye rase .. makan pon jadi xlalu

saya sedang mengalami yg sama dgn puan..penat sgt sbb semua tak boleh makan..bau sekeliling pun jadi busuk mcm bau besi 😭

1y trước

sama la kite .. 😭😭😭 mngandung kalini rase lain sgt ..