Give me some advice

Hi mommies.. period saya sepatutnya 4 hari yg lepas.. tapi sampai harini saya tak period lagi.. mommies rasa patut ke saya check pregnancy test ? Kami pun sedang merancang tapi da banyak kali check negatif.. last check pon negatif.. takut kalini hampa lagi 🥺 should i ??

1 Trả lời

bleh cek smle sis upt..insyallah ade nti rzki sis..kalau sis cek sme gak ngtf may be mslh hrmon sis

3y trước

Terima kasih sis.. saya baru check upt.. Allahuakhbar alhambulillah double line 😭😭