Patutkah saya risau

Hello mommies, patut tak saya risau kalau baby saya 6 bulan dah tapi masih belum duduk. Baby baru buat komando crawl tu. Dia nak duduk tapi tangan dia masi tak kuat untuk tolak badan dia nak duduk tanpa bantuan . saya ada tanya doktor tapi doktor just cakap sepatutnya dia dah duduk kalau 6 bulan. 😅

1 Trả lời

maksud awak masih belum boleh duduk tu dengan sendiri ke? kalau kita dudukkan dia, dia boleh tegakkan badan tak?

10mo trước

normal je. anak saya 7 bulan baru boleh duduk dengan sendiri. 6 bulan mmg dia duduk dgn bantuan, tapi badan boleh tegak. youtube pun banyak cara nak bantu anak duduk sendiri. boleh cuba tu jugak