Keluar darah spotted selepas bersama suami

Hi mommies or any pakar here.. nak tanya normal ke selepas bersama suami ada kluar sedikit darah macam spot sikit je?... Btw sy dah 9 weeks. Risau #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

4 Các câu trả lời

Ada luka di dinding vagina tu.. Kalau boleh puasa la dulu ye.. Sy dari tahun lps dpt tahu pregnant terus puasa dgn suami sbb kami ttc almost 10 years.. Mmg nk sgt baby so kami berkorban la skjp utk having sex,.. Please kesian pada kesihatan sendiri ye sis

sex tak bahaya untuk kandungan klau tidak dilakukan secara melampau.. sy pun pernah lighttt spotting after sex sekali masa week 8. alhamdulillah baby ok. skg dah week 10.

Kene g klinik check kandungan..dr akan bg ubat kuat rahim.. 1st trimester better jgn bersama atas nasihat dr sb serviks lembut n sng terluka.

xnormal. any bleeding or spotting during pregnancy x normal. please refer to clinic. amd stop having sex during 1st trim.