twin

Hello mommies all over the world ,nak tya sy skrg mengandung bby dlm 7w 3d .yesterday sy mengalami pendarahan ( fresh blood) then slps g hospital swasta check keadaan bby rupa2 nya sy ad bby twins tpi yg bby yg stu lg jatuh .Dokt kata mybe sbb angkat berat atau keletihan nk tya mommies ad x effect2 yg lain jika ad misscarriage but at the same time the other bby ok? Sbb dokt xbgtw ap2 slps tu cuma nk tau if ad mommies yg pernah mengalami situasi ni

twin
1 Trả lời

Klu tgk scan still ada bleeding dlm rahim...bleeding ada klur ketul darah?

5y trước

Iya😊