Tak datang period lagi

Hi mommies, normal ke selepas bersalin datang period 1x je. Lepas tu x dtg. Btw saya menyusu badan + formula. Tapi lebih pada menyusu badan. UPT dh check 2x, just 1 line je. Tgh tunggu period untuk pasang iucd. Tapi still x period2 lagi. Tq😍#ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Aaa tengah alami benda sama, takut mengandung je ni sbb kita czer anak baru 4 bulan. Risau... normal ke eh? Nak check UPT takut pula.

Ikut hormon tubuh masing-masing. Slps bersalin, hormon dlm proses back to normal.