Kandungan 8 Minggu+ tiada kantung

Hi mommies ! 🥰 Normal ke kandungan masuk 8minggu+ tapi tak nampak lagi kantung ?🥺 Saya dah 4x scan early pregnancy, Scan dari bawah Tvs tu dah 6x .. Dari klinik swasta sampai ke hospital kerajaan ..Urine test & ujian darah hcg positif pregnant ..🙊 Lagi 2 minggu kena refer pakar pulak .. Dr buatkan kad pink .. Risau sebab ni kandungan pertama dan ttc 3 tahun 😌 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

Kandungan 8 Minggu+ tiada kantung
1 Trả lời

8w dh nmpk kantung, bakal janin & heart beat sis dlm rahim. Ectopic pregnancy ke sis? Nanti dh jumpa doktor pakar O & G update la kalau free.

3y trước

Ok. Tunggu scan dgn doktor pakar. Semoga dipermudahkan urusan & dapat zuriat. Sy pun first time pregnant sempat scan dgn doktor pakar O & G. Scan atas & bwh sama nmpk siap dgr heart beat. Alhamdulillah janin dlm rahim masa 8w tu. Takut juga mengandung luar rahim. Ikutkan hari tu appointment sbb nk consultation nak dptkn anak sbb ttc dh nk masuk 2thn. Tak sangka pula melekat sblm appointment.