7weeks tapi nampak kantung/Rahim sahaja

Hi mommies, normal ke kalau kandungan 7minggu scan 2D nampak kantung atau Rahim sahaja? Doctor ade advise repeat scan lagi 2minggu. Risau sebab lately ni banyak fyp TikTok keluar pasal kantung kosong 😭

7weeks tapi nampak kantung/Rahim sahaja
7 Các câu trả lời

Better ikut advice doctor repeat scan. Kalau boleh awak jangan stress stress sis risau ganggu kandungan. Keluar fyp tiktok yg bukan bukan abaikan je. Stay positif 😊 saya doakan yg baik baik saja buat awak dan kandungan. Semoga dipermudahkan segala urusan sis 😊🤲🏻

6mo trước

baiklah awak, terima kasih atas nasihatnya 🤍 semoga doa tu berbalik kepada awak jgk 🫶🏼

eh sama la kita lmp kita saya 31/10/23 misi jangka 8w3day tpi saya bgtau misi saya subur lmbt.. 2/1/24 nnti saya kena scan n minum air gula inshaallah

6mo trước

oh yeke, semoga dipermudahkan urusan ☺️

Awk period regular tak? Kalau tak, maybe awk subur lambat, so persenyawaan pun lambat. So baby tak sama weeks dgn LMP (means lg kecil)

6mo trước

terima kasih awak atas doanya 🤍

wak , mybe subur awk lmbt sbb sy skrg nim kiraan daa 7w tp sy scan bru nim bru 4w .. subur sy lmbt , opk peak pd 26/11 .. lamp sy 28/10

6mo trước

tapi scan saya mmg sama dengan week dari LMP. kalau dari LMP 7w, masa scan pun tepat 7w

Samala saya pon 7 weeks , kantung kosong kne repeat lagi 2 minggu , nk bt tvs tapi tatau dekat mna ,

6mo trước

oh yeke, certain tmpt mcm klinik siti ade dua2 sekali

mumy tggu lg 1 minggu nnt scan lg ..takot kiraan tarikh hari pertama priod salah tarikh

6mo trước

okay, thank you awak. sebab ikut ukuran Rahim mmg tepat 7minggu, sama dengan kiraan dari normal

sis scan perut ke tvs ..tvs lebih jelas .klu perut kecik sgt tak nmpk

6mo trước

baiklah, terima kasih atas pandangan ☺️