Berat badan turun

Hi mommies normal ke berat badan turun even takde muntah muntah? Cuma sekarang saya kurang makan nasi sbb tak berapa lapar macam trimester 1. #ingintahu #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Normal, tak lalu makan kdg alah jugak, saya pulak first tri, makan lalu, tapi muntah2, drop jugak la dekat 4kg, ni dah hujung, setiap dua minggu naik berkilo yaaa😅

1y trước

Hehe semoga tak muntah dah sis biar berat makin naik 😘

Normal sis. Saya pun macamtu juga. Tak muntah, tapi tak makan sangat. Pun berat turun 😊

1y trước

Thank you sis ❤️

normal. first trimester saya turun berat 10kg+

1y trước

Eh sis mual ke

kerapkan makan

1y trước

Noted ❤️