Berat baby tak naik banyak..

Hi mommies, normal ke baby 4 bulan naik tak banyak? Dr 3 bulan ke 4 bulan naik 200gram je... ni pun nak masuk 5 bulan macam makin halus je dia.. Sedih sgt kadang rasa susu badan sy ni buatkan dia tak naik berat banyak... rasa nak tukar ke susu formula je.. down sangattt rasa 😔😔 ada tak cara nak naikkan berat badan baby..? #firstbaby

4 Các câu trả lời

sma dgn bby sya... 4 bulan jgk... strt 3 bulan tuhri brt bdan bby xnaik bnyk mcm bln2 sblm nye... tp misi ckp ok jew lg... sbb bmi msih ok ... n bby pn da kurang mnyusu... kerap nk main jew....