Spotting at 7week

Hi mommies… normal ke 7week klur spotting.. sy kje 12 jam nk bnyk brjalan… klu hari kje mmg akan klur spotting tp klu cuti mmg xde klur lngsungg

1 Trả lời

Sama mcm sy sis ..wktu first pregnt, tp sy ggur 10w.. jdi bila bnyk bergerak n buat kerja..awal2 ni kena bnyk berehat sis..sis cuba mtk ubat kuat rahim dgn Dr..tkut kndgn xkuat…sy lps ggur terus bhenti kje..n pregnt yg sec mmg sy xde buat apa2..kndgn pon okay xde sebarang spotting..