Alahan pregnant

Hi mommies. Normal ke 5week takda rasa alahan apa2 lgi. Risau plak

20 Các câu trả lời

tkya risau sis sbb ank 1st sy mmg tkde alahan lngsung. yg 2cond ni pula bru 5w da mula mual2

6mo trước

Oh yaka🥹. Lega mcmtu dengar. Kdg2 risau

Saya nak masuk 11w…tak ada alahan mual/muntah…rasa letih/malas je kadang2 tu

saya sekarang 5d3h, ade alahan dh .. makan ape je muntah kecuali mangga 😁

Sy pun dah nak masuk minggu 7, alhamdulillah xde alahan jugak. ☺️

sy dh preg 14 minggu takat ni xdak apa alahan alhamdulillah...

Samalah , saya pun dh 10 minggu mmng tkde alahan langsung

I dah masuk week ke 7 still xde alahan..😊

normal, saya masuk 10w bru alahan teruk

saya ada alahan 6 weeks..

sy pm 5week xda alahan lagi

6mo trước

Oh yaka. Rasa lega sikit