Cepat lesu dan sakit badan

Hi mommies nk tnye, camne cara nak hilangkan angin dalam badan dan hilangkan lesu dan penat, badan saya banyak betul angin smpai penat badan hm, how i can do it ? Saya sukaa minum teh panas ii utk hilangkan sakit badan tu jee. Ada cara tak nak hilangkan lesu n kembali cergas balik ? Btw sy dh 7 weeks nk msuk 8w dah sy nk cergas ii tpi tkut jgk tpi bila asyik baring jee badan sy jadi cepat lesu dan sakit, so sy kena bergerak jgk, so ada cara tak hehe#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

1 Trả lời

teh angin sis , minum n mkn benda berkhasiat . makan ikut time nak elakkan angin terlalu banyak dlm badan . kalau angin terlalu banyak dlm bdn boleh buat kita rasa loya n mual jugak nanti .

1y trước

oh yeke, halia tu letak cmtu la kan potong kecik , tkyh kisar ape kan