SUSU YANG BAIK UNTUK IBU MENGANDUNG

Hi mommies ! nk tnya susu yg baik untuk mommies time pregnant 5/6months ni 🥺 taktahu nak minum susu apa. confiusss dah ni byk benda viral tapi taktahu baik ke tak dgn diri ni. #pleasehelp

1 Trả lời

kalau takde masalah kesihatan boleh je minum susu pape pun. cuma elak yg berperisa sbb lagi tinggi gula dari yg biasa

2y trước

tamar milk yg mana eh? kalau jenis yg ada nutritional info blkg dia (kandungan gula, calcium, carb, kalori etc tu) boleh je check ok tak utk kita. mcm i tkde gdm so mmg minum je susu biasa, kurma, pisang semua tu. kalau takde nutrition info tu, jenis yg beli kat agent or kedai jamu tu i tak yakin sgt.