DELAY PERIOD

HI mommies . Nk tnya , saya da delay period seminggu. Then check upt -ve . Knapa ya ? And #ingintahu Apa perlu saya buat?

6 Các câu trả lời

Seminggu tu masih normal, tunggu dulu, sambil tu jaga makan, berhati² tak angkat berat Sy pernah lewat 3 minggu, last dtg period

normal sis...hormon sntiasa akn brubah2...jd sabar dlu..klau dh delay 2week...try pegi klnk...try scan

masalah hormon biasanya. kalau sampai sebulan tak period2, boleh pergi klinik. buat tvs

period awak jenis regular tak?

1y trước

period saya regular. paling2 kalau lewat pun lewat sehari je

mslh hormon tu

Hormon sis ..