Brown spotting kali kedua

Hi mommies nk tnya msa weeks 4 itu hari kluar spotting brown pekat selama 3 hari. Sy beranggapan itu darah implantasi tp sekarang sy dh masuk weeks 7 ada lagi keluar spotting brown cair warna nya ada kh itu normal? Ada siapa pernh mngalami nya 2 kali mcmtu? #firstpreganancy

3 Các câu trả lời

Jangan klinik better hospital terus, dr akan check dari bawah. Banyak rehat jgn banyak jalan dan buat kerja tau, saya cakap based on experience 😭

Makan duphaston under dr prescibed tak sis?

1y trước

ya saya ada..saya special case sbb buat ivf...ubat insert vagina utrogeston pun ada

pergi klinik untuk check ya sis