Keluar Darah

Hai semua...tadi saya ke hospital sbb ada keluar spotting brown...lepas tu dr ada check bhg bawah....lepas dr dr check tu ada kuar darah cair....risau plk sy...usia kandungan 7 weeks....

3 Các câu trả lời

haritu saya keluar darah cair juga.bila cek afe luka di rahim.doc cakap as long baby okay takde masalah.asalkan jgn buat kerja berat.

Doktor ad scan x...sy dlu spotting doktor scan dlu...tgok smua ok...bru doktor check yg bawah...

4y trước

Sis skrg dh bpa week...sy dh 35mggu 2hri

Hi boleh tau apa jadi lepas tu? Bby ok smua ok?