Nak tny tpi segan tpi nak tny jgk 😆

Mommies nk tny masa pregnant ni ok ke pakai bra yg ada besi? Atau ada kedai yg jual bra yg sesuai utk masa pregnant? #firstmom

9 Các câu trả lời

ade org kedai bra ckp dgn sy tak elok pakai yg wire takut nnti mase makin besar ade susu akan jdik demam urat ke demam ape tah .. seelok nye pakai yg nursing atau maternity better . and cari tepi die bia besar dan lebar utk support . ini ape yg org tu bagi advise laaa .. since tu sy tukar ikut ape org tu advise ase lebih selesa . wlupun ase mcm pelik pade mulenye 😅🤭

Macam saya , awal pregnant pakai jaa bra selalu pakai . Bra besi . Tapi start masuk 3rd trimester saya pakai tiada besi , sebab breast macam takboleh bernafas . Salah satu faktor bila duduk kita akan rasa tekanan antara breast dengan diafragma . Ikut atas keselesaan ibu yaa , boleh ja praktik pakai tiada besi masa pregnant ni .

Hi mommy. Kalau nak selesa sebaiknya pakai yg takda wire. Masa pregnant makin sarat breast akan berubah saiz. Malah saiz baby juga akan memberi kesan kepada ruang pernafasan ibu. Mommy boleh pakai nursing bra atau bra yang biasa mommy pakai tanpa wire juga

Since awal pregnant sy dh start pakai bra biasa tak ada besi. Jenis mcm sport bra.. beli yg longgar sikit utk pakai kat rumah.. bila perut dh start besar alang2 beli terus nursing bra sbb tak muat nk pakai bra yg lain2🤣

sye pakai yg ade besi jee bile keluar. xde tukar bra lain pon. pakai bra yg sedia ade. sbb mmg dh beli jenis yg tepi lebar, strap besar. so xde mslh pon. ikut selesa jeee.

kat rumah jrg pakai.. pakai takda besi.. kadang2 yg bgetah tu pon rasa grip kuat..semakin perut membesar.. semakin rasa susah nk bernafas 😆😆

ade je yg jual. mcm sy beli kat hari2 je. bra, seluar dlm, seluar pregnant, sume sy beli kat hari2. selesa pun selesa

minggu lepas jumpa misi..s..dia cakap bra jgn pakai yg ada besi....

Better elak. Pakai je yg nursing bra tu siap2