Lapar setiap masa

Hi mommies, nk tanya sekarang saya dh 9 weeks tap perut ni asyik laparr je. Dah makan nasi pun still lapar tap klau makan banyak sangat nnti pedih hulu hati pulak. Ada tak mommies yang mcm ni ? Apa tipss mommies semua untuk hilangkan rasa lapar mcm ni . Klau malam lagi laa 🤣🤣

3 Các câu trả lời

mcm saya awal2 ritu. skrg saya dah 12w still sentiasa lapar, saya makan kerap n sikit2 je tiap jam, mmg takleh hilangkan rasa lapar tu sis

Kerap makan dgn portion yg sederhana/sikit. Tapi jangan main makan je tau. Makan yg berkhasiat ajaa 😉😉

Frequently eat!! 😭😂😂 i pun sama, asik lapar saja. Makan sikit sikit tapi kerap!!