Berpantang, sakit kelentit

Hi mommies, nk tanya kenapa ya dkt kelentit tu sakit ngilu dan senak terutamanya bila nak kencing.. rasa mcm kelentit membengkak n ngilu sgt2.. tp bila cek dkt area tu xde ape2 luka ke apa.. sy sdg berpantang 12 hari #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

2 Các câu trả lời

puan kurang minum air ke ek?? means otw nk alami hydration? semSa kencing ada rs sakit tak?

12mo trước

baru perasan reply ni.. terima kasih bnyk2 puan sudi sharing.. sy boleh guna utk masa akn dtg nnti.. alhamdulillah skrg baby sy dah masuk 6bulan 9 hari 😍