Boleh ke buka buku pink di negeri lain tp nak bersalin di negeri lain.

Hi mommies. Nk tanya. If nak bersalin di hosp kerajaan kl tp buka buku pink dkt tempat lain contohnya kedah. Boleh ke?

2 Các câu trả lời

Boleh. Seeloknya inform awal. Senang untuk nurse sediakan apa yang perlu. Hari saya buka buku nurse dah tanya siap nak bersalin mana, pantang kat mana. Senang untuk nurse guide dan berurusan dengan kita.

2mo trước

You're welcome

Hye mom Boleh sis Saya buka buku di Melaka bersalin di Kedah Semua anak saya macam tu Nanti nurse akan tanya nak bersalin dimana then kena inform klinik area tempat sis nak bersalin

2mo trước

ok thx