scan

Hi mommies, nk tanya, betik mmg xbole mkn ke time pregnant? Sy pegi scan smlm, doc ckp kantung terlampau kcil dr kiraan sepatutnya. Follow up 20 may nnt. Doc ckp, nenas, betik, xboleh. Air kelapa lepas 5months. Ada lg ke pantang lain utk mommies share?

1 Trả lời

Yeke sis...alamak sy ada mkn betik...tp bukan betik muda..da msak..sbb sembelit aritu...xtaw plak xleh mkn betik..😪😪..risau plak...

4y trước

Better jgn mkn la. Sbb sy 9weeks, pegi scan doc ckp mcm 4 or 5weeks sbb terlampau kcik tp dh nmpak kantung. Xbole measure lg. Follow up 20 may. Mkn la tembikai or kiwi dan mnum air msak byk. Mmg org preggy akan sembelit.