makan folic asid

hi mommies nk tanya ada x sama mcm saya . isi perut pukul 9 mlm pastu telan ubat folic asid pukul 11mlm . masuk subuh pukul 5,6 pagi bangun sekali muntah , takpun pukul 9pagi bangun ,minum air then saya muntah air masak yg saya minum sekali dgn ubat folic asid yg sya makan pukul 11mlm .#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp knp ea jadi mcmtu . risau x sampai kat baby .

1 Trả lời

folic acid yg dimakan akan hadam dalam 2 jam. kalau makan 11pm, muntah 9am esok pagi, takde dah folic acid keluar. semua dah serap

11mo trước

muntah pahit cecair kuning tu biasanya muntah gastrik.. antara sebbnya muntah masa perut kosong...