berat tak naik pd minggu ke 18

Hi mommies. Nk tanya, ada tak dlm kalangan mommies yg berat naik tak konsisten even dah minggu ke 18 kehamilan? Mcm mana ya nk buat. Dah takde morning sickness sgt. Tapi still akan muntah kalau ada yg tak kena dgn tekak lepas mkn. Selera pun da ada cuma takleh mkn terus bnyk dlm satu masa.

2 Các câu trả lời

sy ni dri awl sampai dh minggu ke 16 berat still xnaik.. turun je.. nurse dgn doc dh bsing2.. kdng xthu nk buat ape mkn semua ok.. sy bedal je tpi still xnaik berat bdn

1y trước

stress jgk kalau timbang asik tak naik jeni 😭😭😭